Le som om det inte fanns någon morgondag

Du är glad men vill ändå inte le. Då kommer ju dina tänder synas. Något som du fasar över varje dag. Men om du vill sluta hålla igen och börja visa ditt leende så finns det numera hjälp att få.

Det där stora leendet sprider glädje och värme i alla Göteborgare som får se det. Och det spelar ingen som helst roll om den som ler har sneda tänder, tänder som är framför varandra, tänder som fattas eller som är missfärgade. Men om du själv tycker att dina tänder inte är något som du vill visa så kan det allvarligt sänka din livskvalitet och göra att du till och med drar dig undan. Något som är mycket synd eftersom det finns flera olika sätt att ändra det du inte trivs med gällande dina tänder.

Känn ingen sorg utan le istället

Om du inte vill att Göteborg ska känna någon sorg för dig så får du ta fram ditt allra största leende och låta det skina. Är du inte nöjd med det du ser i spegeln så får du se till att bli det. Kanske skapa dig ett nytt leende med skalfasad, som gör att dina tänder blir vita och raka. För livet är här och nu och det är alldeles för kort för att gå omkring och låta bli att le. Bli istället den som skrattar högst och mest. Både åt andras skämt och dina egna Göteborgshistorier. Speciellt den om Kålle och Ada på semester.