Hitta rätt tandimplantat – för ett starkare och vackrare leende

Tandproblem är aldrig roligt att ha och kan orsaka både smärta och obehag. För de som har haft problem med tänderna under en längre tid kan tandimplantat vara det smarta valet. Det kan lösa problemet med tuggning och smärta på ett effektivt sätt och ge dig tillbaka ett naturligt och vackert leende.

Undvik onödiga problem med rätt tandvård

För de flesta fungerar tänderna som de ska. Men ibland uppstår problem med karies eller tandsten, vilket kan leda till tandproblem och smärta. Genom att ta hand om dina tänder med regelbunden tandvård hos en tandläkare eller tandhygienist kan du undvika dessa problem. Men ibland räcker inte det och man behöver söka hjälp.

När är tandimplantat det rätta valet?

En tandskada till följd av ett yttre våld eller en envis infektion kan leda till en tandlucka som behöver åtgärdas. Om problemet är stort och inte kan lösas med andra metoder kan tandimplantat vara en lösning. Innan man beslutar sig för implantat är det viktigt att göra en utredning tillsammans med sin tandläkare för att avgöra om det är det rätta valet.

Viktigt samarbete med tandläkaren

När det handlar om större behandlingar som tandimplantat i Malmö är det viktigt att ha en tandläkare man känner förtroende för. Ni behöver arbeta tillsammans för att hitta rätt lösning för dina tandproblem. Att sätta in skruvar i käkbenet för att sedan fästa implantaten tar tid och kan innebära vissa smärtor. Men när processen är klar kommer du att ha ett vackert och starkt leende som är värt allt besvär.

Välj en kompetent tandläkare

Att välja rätt tandläkare är viktigt för att uppnå det resultat man önskar. Det är viktigt att välja en tandläkare som har hög kompetens och erfarenhet av tandimplantat. Tänk på att kolla upp tandläkarens öppettider för att hitta en tid som passar dig.