Fixa tandraden med tandimplantat i Göteborg

Förlorade tänder är för många ett trauma och många skäms och undviker att le. Men det går att ersätta tappade tänder med hjälp av tandimplantat i Göteborg.

Olyckor, sjukdomar och ärftlighet är några av de faktorer som kan göra att man tappar en eller flera tänder. Att sakna tänder i munnen upplevs av många som traumatiskt och pinsamt, och vissa skäms så mycket att de faktiskt undviker att le. Andra väljer att istället hålla handen för munnen när de skrattar eller pratar.

Även om tänder mest är praktiska och underlättar då man ska äta, är de viktiga för självkänslan och i kommunikationen med andra. Har man förlorat en eller flera tänder är det därför viktigt att man kontaktar en tandläkare i Göteborg för att få hjälp med att ersätta de förlorade tänderna.

Få hjälp med avbetalning på tandimplantat

Det går att ersätta förlorade tänder med en tandprotes, brygga eller tandimplantat. Många väljer tandimplantat eftersom de sitter fast och därför liknar riktiga tänder mest. För att en behandling med tandimplantat ska fungera måste man ha ett friskt tandkött och god munhygien. Det innebär också att man varken kan röka eller snusa.

Bor man i Göteborg och är intresserad av att skaffa sig tandimplantat ska man kontakta en klinik som är specialiserade på detta. Då får man först genomgå en utredning för att ta reda på om behandlingen har chans att lyckas. Tandimplantat är en relativt kostsam behandling, men det finns tandläkare som erbjuder räntefri avbetalning. Läs vidare om tandimplantat här: www.tandimplantatgöteborg.nu