Akuttandläkare tillgänglig i Stockholm

Hela meningen med en akuttandläkare i Stockholm är att man, liksom en räddare i nöden, ska kunna ta emot patienter som har akuta problem med sina tänder.

Akuta problem med tänder kommer ofta när det är som minst lägligt, det vill säga på fredagskvällar eller under helgen. Men akuta tandproblem kan även slå till vanliga vardagskvällar. Om inte annat så för att det är då som man ofta har någon idrottsaktivitet, där man lätt kan skada en tand eller två.

Som akuttandläkare i Stockholm är man van vid att ta hand om alla dessa patienter som råkat ut för något utanför normal tandläkararbetstid. Men även patienter som får akuta problem under de så kallade kontorstiderna är såklart välkomna att komma och få den hjälp de behöver. För kanske har inte den ordinarie tandläkaren någon tid att erbjuda akut.

Kontakta en akuttandläkare i Stockholm

Om man ska kontakta en akuttandläkare för akut tandvård i Stockholm, ska man ha ett tandproblem som måste åtgärdas direkt. Det kan vara för att man blöder kraftigt, för att tanden kommer bli ännu mer skadad om man inte tar hand om den direkt eller så har man mycket kraftiga smärtor.

Genom att man får akut hjälp kan problemet snabbt åtgärdas, och man kan därefter återgå till sitt arbete eller sin skola. Däremot är det inte alltid hela problemet blir åtgärdat hos akuttandläkaren. Det är oftast så att man skapar en tillfällig och akut förbättring, så att patienten sedan kan kontakta sin ordinarie tandläkare för vidare hjälp.