Bästa tandläkaren i Solna

Visst är det perfekt om tandläkaren i Solna erbjuder ett brett utbud av tjänster. Det blir enklare med betalning och du får träffa samma personal varje gång.

Nina var så glad att hon hittat tandläkaren hon nu gick till. Kliniken hade underbar personal och man kände sig verkligen omhändertagen. När hon första gången skulle laga ett hål hade hon väntat alltför länge och det blev ett besök som tog lite längre tid.

Hon var livrädd och hade haft tandläkarskräck sedan hon var liten. Men det märktes tydligt att de hade en strategi för att ta hand om personer som henne. Nu kände hon sig hemma på kliniken och visst var det fortfarande läskigt, men hon drog sig inte längre för att gå dit med det samma som hon kände besvär.

Återbesök hos tandläkare

Numera hade hon ett stående besök varje år. Då träffade hon tandhygienist och tandläkare växelvis. Om tandhygienisten upptäckte något bokades en tandläkartid in. Det hände faktiskt någon gång att hon bokade in en extra tid trots att hon inte hade något problem. Då var det tandblekning som stod på agendan.

En annan sak som hon tyckte var bra med sin tandläkare i Solna var att hon kunde göra avbetalningar på tandvården. Vilket innebar att hon inte behövde gräva ett alltför stort hål i sin ekonomi varje gång det var dags för ett besök. Ett bekymmer som hon var tacksam över att inte behöva dras med längre. En anledning till att inte vänta med tandläkarbesöket. Boka tandläkare här: solnadental.se