Raka tänder med invisalign

Det finns en väldigt smidig metod som kan göra dina tänder raka på ett mycket effektivt och skonsamt sätt och det är invisalign. Det är din tandläkare som hjälper dig att starta en behandling.

Invisalign är den moderna metoden för den som vill ha raka tänder på ett skonsamt sätt och som inte orkar vänta för länge på ett resultat. Om du har en önskan om att få raka tänder på ett effektivt sätt så bör du prova metoden med invisalign.

Nu kanske du undrar vad invisalign är? Det är små skenor som sitter på din tandrad och det är dessa skenor som utför tandregleringen och gör dina tänder raka. Om du inte vill att det ska synas så kan du vara helt lugn för invisalign är helt osynligt eftersom skenorna är genomskinliga.

Skaffa invisalign

Om du vill få raka tänder med invisalign så är det bara att boka in en tid hos en tandläkarmottagning som erbjuder estetisk tandvård. Om du vill genomgå en behandling med invisalign i Stockholm så kan du finna många bra tandläkarmottagningar som erbjuder estetisk tandvård i staden. Väl hos din tandläkare kommer du få en ordentlig undersökning och det inkluderar en röntgen för att kunna anpassa skenorna korrekt till din tandrad.

När skenorna är tillverkade så är det bara att sätta in dem och du kommer själv att kunna ta ut dem närsomhelst, till exempel när du äter eller borstar tänderna. Skenorna kommer att reglera en bit i taget och hela proceduren brukar vara klar inom 3 månader.